0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Porez 0.00
Ukupno 0.00
PH ПандаХолл 200 Metara od 1 mm Okrugli Вощеные Pamuk Kablovi Crvena i Zelena Nit Izvlačenja Namot za Narukvice, Ogrlice, Nakit u Makrame, Božićne Ukrase, 100 Metara/Rola

PH ПандаХолл 200 Metara od 1 mm Okrugli Вощеные Pamuk Kablovi Crvena i Zelena Nit Izvlačenja Namot za Narukvice,

HRK 32.97
Dostupno.

Roba

Crvena debljine 2 mm, svaki uvaljati u dužini od oko 100 yardi(91 m/300 metara), samo u pakiranju od 200 metara.Kvalitetan materijal : izrađen od pamuka i lagano prekriven voskom za tkanje, vezivanje i makrame.To je lako маневрирует i ne ostavlja tragove; odgovara za božićne dekoracije.Izdržljiv kabel : ovaj rola pluća, нелипкого i trajne pleteni okruglog хлопчатобумажного вощеного kabel ima dobru čvrstoću na savijanje.To nije tako lako razgrađuje.Jednostavnost korištenja : On je fleksibilan i jednostavan za manevriranje, ali dovoljno je teško vezati čvorove ili držati figure, i to ne uspije, ako ga povući golim rukama.On se često koristi u različitim obrtu i šivanje artiklima.Široka primjena : može se koristiti za izradu nakita, ručni rad, izradu narukvica, ogrlica, rukotvorina, šivanje kože, klinac, pakiranje, nizanje zajedno, vezivanje, - uvezivanje ili бисероплетения.Specifikacija : Broj : 2 role/bala Materijal : вощеный pamuk kabel Boja : crvena i zelena Veličina : debljina oko 1 mm, oko 100 metara/rola, 2 boje, 1 rola/boja, 2 role.Značajke : Ovaj rola pluća, нелипкого i trajne pleteni okruglog хлопчатобумажного вощеного kabel ima dobru čvrstoću na savijanje i s njim je lako raditi.Ovaj thread je uglavnom obavlja ručno.Вощеная thread-to je tip konca, koji se često koristi u različitim obrtu i šivanje aplikacija.Čvrsto utkana i uvijene u DIY narukvica, ogrlica, izvlačenja, ručno šivanje, proizvodi od kože, ogrlice i nakit.Služba za korisnike : Ako imate bilo kakav problem sa našim proizvodom, možete kliknuti na "Kontakt s prodavateljem" na svom računu, da nam pošaljete e-mail.rado ćemo vam pomoći i odgovoriti što je prije moguće.

Pojedinosti

Broj:
2 role/bala
Materijal:
вощеный хлопчатобумажный kabel
Boja:
crvena i zelena
Veličina:
debljina oko 1 mm, oko 100 metara/rola, 2 boje, 1 rola/boja, 2 role. :
Karakteristike:
Ovaj rola pluća, нелипкого i trajne pleteni okruglog хлопчатобумажного вощеного kabel ima dobru čvrstoću na savijanje i s njim je lako raditi. :
Ovaj thread je uglavnom obavlja ručno. Вощеная thread-to je tip konca, koji se često koristi u različitim obrtu i šivanje aplikacija. :
Čvrsto utkana i uvijene u DIY narukvica, ogrlica, izvlačenja, ručno šivanje, proizvodi od kože, ogrlice i nakit. :
Korisnička podrška:
Ako imate bilo kakvih problema sa našim proizvodom, možete kliknuti na Kontakt s prodavateljem na svom računu je da nam pošaljete e-mail. rado ćemo vam pomoći i odgovoriti što je prije moguće. :

Izbor kupaca