0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Porez 0.00
Ukupno 0.00
Spot zavarivač, s ručni сварочным aparat sa LCD zaslonom, Izdržljiv za zavarivanje industrije

Spot zavarivač, s ručni сварочным aparat sa LCD zaslonom, Izdržljiv za zavarivanje industrije

HRK 113.97
Dostupno.

Roba

Сварочная ručka i ulazna linija spojeni U‑образными kontakata hladnim prešanjem, što je povoljno za rastavljanje i zamjenu.Širok izbor izvora napajanja za zavarivanje : izvor za napajanje litij baterija ili akumulatora 12 V. Kontroler upravlja микрокомпьютером s jednim čipom, a izlazni impuls je precizan kako bi se osigurala kvaliteta zavarivanja.Koristeći način rada automatskog kontakt zavarivanje, imajući sučelje ručno pokretanje, možete birati u skladu sa svojim vlastitim upotrebe.Sa LCD zaslon može prikazati parametre zavarivanja.Kontroler je dizajniran prvenstveno za zavarivanje никелированных čeličnih traka promjera od 0,1 mm do 0,15 mm Karakteristike : 1. Kontroler upravlja микрокомпьютером s jednim čipom, a izlazni impuls je precizan kako bi se osigurala kvaliteta zavarivanja.2. Koristite automatski način dodirne zavarivanje, imajući sučelje ručno pokretanje, možete ga odabrati u skladu sa svojim vlastitim upotrebe.3. Širok izbor izvora napajanja za zavarivanje : izvor za napajanje litij baterija ili akumulatora 12 V. 4. Sa ekranom LCD zaslona, mogu prikaži opcije za varenje.Kontroler je dizajniran prvenstveno za zavarivanje trake stezaljke od niklane čelika debljine od 0,1 mm do 0,15 mm 5.Zavarivanje pero i ulazna linija spojeni U‑образными kontakata hladnim prešanjem, što je povoljno za rastavljanje i zamjenu.Specifikacija : Tip elementa : Točkasto zavarivanje Materijal : metal Boja : Crvena+plava+crna Dužina ulazne linije : Oko 20 cm / 7,87 inča Dužina zavarivanja pera : oko 30 cm / 11,81 cm Težina : oko 210 g/7,4 grama Baterija : litij baterija(nije u kompletu) Broj : 1 Комплектинструкции za korištenje : 1 : napajanje Kontroler dolazi sa ulaznim žicom 10 AWG dužine 20 cm Jedan kraj bio обжат U-profil kontakta, a drugi kraj nije bio obrađen.Povežite гофрированную U-profila kontakt na priključak za unos upravljačkog kapaciteta, a drugi kraj se obrađuju u skladu s vlastitim izvorom napajanja.Ne priključujte negativna elektroda u krivu.2 : Uključivanje i isključivanje Ispod ploče nalazi se prekidač za napajanje.Nakon što kliknete na pričekajte 3 sekunde.Nakon što je zujalo nestane, uključit će se LCD zaslon i preuzimanje završi.Ponovno pritisnite prekidač za napajanje da biste isključili.3 : Opis ekrana i podesite postavke.4 : Zavarivanje Držite aparat za zavarivanje igle u čistoći.Ako aparat za varenje oprugom polirani do okrugle glave, aparat za zavarivanje učinak može biti poboljšana.Postoje ručne i automatske metode.Izbor baterije : 1 : 1.

Pojedinosti

Tip proizvoda:
Uređaj Za Spot Za Zavarivanje
Materijal:
Metalne
Boja:
Crvena+Plava+Crna
Dužina Ulazne Linije:
Oko 20 cm / 7,87 inča
Dužina Olovke Za Zavarivanje:
Približno 30 cm / 11,81 u.
Težina:
Approx.210g/7.4oz
Baterija:
litij baterija(Nije u kompletu)
Broj:
1 Set
Upute za uporabu:
1:
Priključak za napajanje
Kontroler dolazi sa ulaznim žicom 10AWG dužine 20 cm Jedan kraj bio обжат U-profil kontakta, a drugi kraj nije bio obrađen. Povežite гофрированную U-profila kontakt na priključak za unos upravljačkog kapaciteta, a drugi kraj procesa :
2:
Uključivanje i isključivanje
Ispod ploče nalazi se prekidač za napajanje. Nakon što kliknete na pričekajte 3 sekunde. Nakon što je zujalo nestane, uključit će se LCD zaslon i preuzimanje završi. Pritisnite prekidač napajanja ponovo za isključivanje. :
3:
Opis ekrana i podesite postavke.
4:
Zavarivanje
Držite aparat za zavarivanje igle u čistoći. Ako aparat za varenje oprugom polirani do okrugle glave, aparat za zavarivanje učinak može biti poboljšana. Postoje ručne i automatske metode. :
Izbor Baterije:

Izbor kupaca