0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Porez 0.00
Ukupno 0.00
Skup Metrika Метчиков Ručni Navojni Set Метчиков 7 kom. M3-М12

Skup Metrika Метчиков Ručni Navojni Set Метчиков 7 kom. M3-М12

HRK 177.00
Dostupno.

Roba

✮ [MATERIJAL PREMIUM KLASE]-Ovaj komplet metričkih метчиков je izrađen od visoko-vodiče, nosive čelične s visoka tvrdoća, trajnost i otpornost na habanje;. ✮ [IMAGE]-7 kom. set ručnih navojem метчиков uključuje : M3*0,5, M4*0,7, M5*0,8, M6*1,0, M8*1,25, M10*1,5, M12*1,75;. ✮ [FUNKCIJA]- Dobar skup metrika метчиков, koristi se za izradu navoja na drvetu, plastici, aluminijumu i drugim mekim materijalima i istovremeno uklanjanje strugotine.Ručni set navojnih метчиков s navojem ima 7 spirale метчиков različitih veličina sa istakao dizalice za rezanje okrugle cijevi redova zatika u skladu s vašim različitim potrebama. ✮ [APLIKACIJA]-Odličan set метчиков za popravak automobila, kućanskih radova i opreme, na kojem je naveden metrički navoj; Odlične alate koji se koriste za izradu navoja vijak za drvo, plastiku, aluminijumu ili mnogim drugim mekim materijalima. ✮ [NAPOMENA]- Ovaj skup alata za metričkih narezivanje navoja kompatibilan sa odvrtanjem pomoću ključa za ručnu uporabu i NE smije se primijeniti na станку. Skup metrika метчиков 7 KOM. SPECIFIKACIJA PROIZVODA : MATERIJAL : Nosive čelične Veličina : M3*0,5/ M4*0,7/ M5*0,8/ M6*1,0/ M8*1,25/ M10*1,5/ М12*1,75 ZNAČAJKE : ✮Dobar set metrika метчиков, koristi se za izradu navoja na drvetu, plastici, aluminijumu i drugim mekim materijalima i istovremeno uklanjanje strugotine.Set ručnih navojem метчиков ima 7 spirale метчиков različitih veličina sa istakao dizalice za rezanje okrugle cijevi redova zatika u skladu s vašim različitim potrebama; ✮Odličan set метчиков za popravak automobila, kućanskih projekata i opreme, u kojoj su navedeni metrički navoj; Odlične alate koji se koriste za izradu navoja na drvetu, plastici, aluminijumu ili mnogim drugim mekim materijalima;✮ Ovaj skup alata za metričkih narezivanje navoja kompatibilan sa odvrtanjem pomoću ključa za ručnu uporabu i NE smije se primijeniti na станку.

Pojedinosti

Materijal:
Nosive Čelične
Veličina:
M3*0.5/ M4*0.7/ M5*0.8/ M6*1.0/ M8*1.25/ M10*1.5/ M12*1.75
Karakteristike:
✮Dobar set metrika метчиков, koristi se za izradu navoja na drvetu, plastici, aluminijumu i drugim mekim materijalima i istovremeno uklanjanje strugotine. Skup метчиков s ručno rezbareni ima 7 spirale šiljate метчиков različitih veličina za продевания okrugle cijevi redova dolje :
✮Odličan set метчиков za popravak automobila, kućanskih radova i opreme, na kojem je naveden metrički navoj; Odlične alate koji se koriste za izradu navoja vijak za drvo, plastiku, aluminijumu ili mnogim drugim mekim materijalima.; :
✮ Ovaj skup metrika narezne alat je kompatibilan sa odvrtanjem pomoću ključa za ručnu uporabu i NE SMIJE se primijeniti na станку. :

Izbor kupaca