0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Porez 0.00
Ukupno 0.00
Ranger WLL 1,2 tona G80 s проушинным uređajem za dizanje kukom s ugriz sigurnosti Clevis za podizanje dizalicom-tegljača Hammerlok od Ultranger (točka prekida WLL 1,2 tona 4500 funti)

Ranger WLL 1,2 tona G80 s проушинным uređajem za dizanje kukom s ugriz sigurnosti Clevis za podizanje dizalicom-tegljača

HRK 20.97
Dostupno.

Roba

✓ Izrađena od kovanog čelika. ✓ Krupan Koroziju Otporan Prah-Obložene Završiti. ✓ Сверхмощная od kovanog kvaka i brava. ✓ Svijetle Sigurnosni Crvena Boja Povećava Vidljivost U Uvjetima Slabog Osvjetljenja. ✓ TOČKA PREKIDA JE 2 NA 1, PRI snage NA razbijanje 4500 funti, IZNIMNU KVALITETU IZ ULTRANGER.Kuka za pričvršćivanje žičare Ranger G80 s проушиной s ugriz je posebno dizajniran za maksimalnu snagu u laganom i kompaktnom obliku.Весящий samo 1 funta i klase 80, ovaj kuka ima premca snage na jaz, tako da možete ga koristiti umjesto više teških i glomaznih kuke.Сверхпрочная od kovanog предохранительная kvaka snima vrh kuka za sprečavanje bočnog savijanja, a opruga od nehrđajućeg čelika s trostrukim sajlom i dvije noge drži ga na mjestu.Kada je težina i ekstremni snagu imaju vrijednost, ovaj kuka izvršava svoj posao.

Pojedinosti

Izbor kupaca