0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Porez 0.00
Ukupno 0.00
Tepisi EVISWIY Izbor za Cricut Istražite Zrak 2/Zrak/Jedan/Proizvođač Standardna Ručka/Lagana ručica/Jak Krak/FrabricGrip Nekoliko Клейких Ljepljiva Zelena Plavo-Ljubičasto-Ružičaste Крикетных Tepisi 12x12 za Rezanje za Cricut 5 kom.

Tepisi EVISWIY Izbor za Cricut Istražite Zrak 2/Zrak/Jedan/Proizvođač Standardna Ručka/Lagana ručica/Jak Krak/FrabricGrip

HRK 67.02
Dostupno.

Roba

【Kompatibilnost】- Te razne prostirke za Cricut savršeno kompatibilan sa strojem Cricut Explore Air 2/Air/One/Maker.Tu je podloga za rezanje 5 kom. 12x12 centimetara za obrezivanje, uključujući standardni tepih za hvatanje 2 kom. za rezanje + 1 kom. Jednostavan tepih za hvatanje za rezanje + 1 kom. Čvrsta podloga za hvatanje za rezanje+ 1 kom. Батистовый tepih za obrezivanje, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe u različitim obrtničkim projektima. 【Dobra adhezivnost Lagani mat sa navojem 12x12, koristi se za laganih materijala; Trajan mat sa navojem 12x12, koristi se za velike debljine; Tekstilni otirač s navojem 12x12, koristi se za tkanine, pamuk, osjetio i koža. 【Potreban kontrolni rez】- kako biste izbjegli oštećenja, za rezanje materijala ili ogrebotina na коврике za rezanje, prvo vrlo potreban kontrolni rez.Molimo, odaberite željenu dubinu pomoću željeni medij rezne oštrice.Ako je oštrica postavljena prenisko, to će vaš tepih za rezanje.Ako ga postavite previsoko, to može samo lagano rezati vaše vinil, zaliha kartica i sl. I pokvariti stvari. 【Savjeti】- Da tepih za rezanje otpadaka ne sadrži prašinu i dlačice, molimo vas instalirajte transparentan пленочную poklopac, koju ste dobili s коврику, na mjesto nakon završetka svog obrtničkog projekta.Koristite samo preporučene vrste materijala na svakom od tih tepisi.To će zadržati vaše tepisi duže i da će raditi bolje.Tvorac rezanje.Крикут Istražuje Zrak.Cricut Istražite Zrak 2. Cricut Istražite Jedan.Karton.Текстурированная Papir, Картонка Reljefni.Pergamenta.Željezo-na vinil.Vinil sa Теплопередачей.Debeli/Sjajna картонка.Magnetski materijal.IVERICA.Na Oglasnoj Ploči.Umjetna Koža, Stiropor.Tkanina.Tkanina od poliestera, platno.Bijeli Papir Za Pisač.Lagani Karton.Tanki Papir Za Albume.Papir Za Pakiranje.Vinil 651. Теплопередающий vinil.Pergamenta.platnu.Pamučna tkanina.Poliester tkanina.Isprani.Filc tkanina.

Pojedinosti

Izbor kupaca